lego iphone dockningsstation

Bygg en egen dockningsstation i lego till din smartphone

Det finns massor av snygga dockningsstationer till smartphones. Det finns med inbyggda högtalare, för enbart laddning, i plast och i trä. Men aldrig tidigare hade jag sett en dockningsstation i lego förrän jag hittade detta inlägg där man byggt en i lego för en Nokia Lumia 900.

Denna dockningsstation är rätt så avancerat byggd, med en inbyggd sladd. Formen är anpassad så att Lumian ska glida på plats smidigt från sidan. Laddningssladden är placerad så att det lätt ska gå att trycka i laddaren.


Man har valt legoskruvar för att få laddaren att hållas på plats ordentligt.

Det finns inga instruktioner för hur man bygger denna dockningsstation i lego, men med lite fantasi kan man nog komma nära originalet.

Jag blev inspirerad att bygga en liknande station till min iPhone. Som tur är hade vi lego på jobbet så jag provade mig fram lite grann. Den blev inte alls lika avancerad som den ovan nämnda, men man kan ju inte bygga med lego hur länge som helst på jobbet utan att få skeptiska blickar från chefen. :)

Hanna [Smartare Vardag]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>