Instagram

Instagram för Android tillgänglig ”very soon”!

Instagram för Android beräknas komma ”very soon” enligt appens grundare Kevin Systrom. Det var under konferensen South by Southwest som Kevin Systrom på söndagen talade om att Instagram just nu finns i en sluten beta-version.

Kevin visade upp en beta-version av Instagram för Android på scenen, men visade tyvärr ingen demo. Om man dock ska tro Kevins egna ord så är Android-appen till och med bättre än iPhone-appen på vissa plan. Den nya Android-appen kommer vara snabb, fungera på stora skärmar och ha inbyggd delning av bilderna till Twitter, Facebook, Tumblr och andra tjänster.

Kevin Systrom passade även på att berätta att Instagram nu har 27 miljoner användare! Och det bara med iPhone. Det ska bli spännande att se hur utvecklingen kommer att gå när de nu öppnar upp för Android-marknaden.

Längtar du efter Instagram för Android?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer:
Varför har Android-appen dröjt så länge?
Instagram blir en av de bästa Android-apparna någonsin.
Instagrams grundare plåtade med Instagram.

Hanna [Smartare Vardag]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>