210x210-iphone5

Från en iPhone till en annan

Precis köpt en ny iPhone? Jag tänkte förklara hur du gör för att få ditt innehåll från din gamla iPhone till din nya.

Från iPhone till en annan, utan iCloud

 • Koppla in din gamla iPhone i datorn och öppna iTunes.
 • Synkronisera och säkerhetskopiera din iPhone genom att högerklicka på din iPhone och välja ”Synkronisera” och sen ”Säkerhetskopiera”.
 • Mata ut din gamla iPhone.
 • Sätt i ditt nya sim-kort i din nya iPhone.
 • Koppla in din nya iPhone och öppna iTunes.
 • Följ instruktionerna på skärmen.
 • Till slut kommer frågan upp om du vill ”Ställa in din iPhone som ny” eller ”Återställa från en säkerhetskopia”.
 • Välj att återställa från en säkerhetskopia och välj den du nyligen skapade. Det ska stå namn på kopian och datum.
 • Beroende på storleken på din kopia så kan det nu ta ett tag, kanske upp till en timme.
 • Klart! Din nya iPhone har nu samma innehåll som din tidigare iPhone.

Från iPhone till en annan, med iCloud

 • Börja med att starta en säkerhetskopiering i din gamla iPhone via Inställningar > iCloud > Lagring, säkerhetskopiering.
 • Se till att iCloud-säkerhetskopia är aktiverat.
 • Välj ”Säkerhetskopiera nu”, kräver Wi-Fi-anslutning.
 • Sätt i ditt nya sim-kort i din nya iPhone.
 • Starta din nya iPhone.
 • Följ anvisningarna i iPhonen.
 • Du får sen frågan om du vill återställa ifrån iCloud-säkerhetskopia, som du då väljer.
 • Välj att återställa från din senast skapade säkerhetskopian.
 • Avvakta, denna process kan ta ett tag. Kanske upp till en timma beroende på hur stor säkerhetskopian är.
 • Klart. Din nya iPhone har nu samma innehåll som din tidigare iPhone.

Läs gärna mer om iCloud här.

Kalle [Smartare Vardag]

Fredrik Brenkle

Alltså jag slutar aldrig förvånas!……….!!!!!!!!!!!!!!

Eftersom jag inte litar fullt ut på ”Felia” sedan tidigare har jag ringt och försäkrat mig om att:

1 Beställningen är gjord
2 Den levereras med Micro-SIM

På båda punkter har Felia misslett mig. Jag fick annulera en beställning pga att det blev dubbelt.

NU, sitter jag här med EN 4S i näven utan MICRO-sim!
Det sades när jag ringde att ett nytt microsim skulle medfölja, det kommer separat med posten.

Hur skall man kunna lita på vad suporten säger i framtiden?

Svara
Fredrik B

D: Har tidigare klippt ned kortet med negativt resultat, vågar inte försöka igen då jag inte har någon reserv denna gång.

Hanna: Ett smart tips, se till och skicka micro-SIM-kort i förväg, ändra på erat system för beställda tjänster/mobiler.

Handlägare jag talat med lovade att skicka ut micro-SIM i förväg då jag haft samma problem med min sambos iphone4.

NI ÄR OFÖRBÄTERLIGA!

Svara
Suzanne [Smartare Vardag]

Har du någon Telia butik i närheten där du är så kan de hjälpa dig att byta ut direkt. Vanligtvis går simkort och telefon ut samtidigt men i olika förpackningar då de kommer från olika ställen. Vet att detta inte kanske hjälper dig, men det är ändå en förklaring. Lycka till och hoppas du får hjälp med att byta simkort.

Svara
Caroline

Hej
Jag har en fråga till dig kan man flytta över ett simkort från iPhone 4s till iPhone 5s eller måste man ha ett annat sim kort jag har nämligen tagit över en iPhone 5s av en kompis om man måste ha ett nytt simkort få man samma nummer tror du att telia kan hjälpa mig med det när jag inte köpt den där med hälsningar Caroline

David

Hej,
lite funderingar kring byte mellan iphone 3gs och 4s.
Kan man inte bara synka över de programmen man vill ha genom att koppla in sladden i itunes? så kommer kontakterna via icloud. man har ju en hel del på på 3gs som man kanske inte behöver föra över menar jag.. jag gjorde först som ni skrev här. sen gick jag in på inställningar och raderade telefonen.

Svara
Suzanne [Smartare Vardag]

Bästa är att du säkerhetssparar innan. Sedan kan du använda din säkerkopia på din nya telefon. Jag gjorde detta imorse och fick med alla program, kontakter osv. Enda är att man får fylla i lite lösenord på ex mailen.

Svara
Jörgen

Jag tycker Telia är bra och gör ett bra jobb. Är teliakund sedan många år – och kommer nog att fortsätta vara det. Sen är det ju så att ingen är ofelbar. Telia är mitt bästa alternativ – där får i alla fall jag den hjälp jag söker då jag söker den. Ps! Jag jobbar INTE på Telia eller som nått annat de samarbetar med. Stå på Telia

Svara
Tg 58

Var och hämtade mikro sim på telia i vås idag. Allt är igång och jag körde bara via iCloud och allt fungerade helt perfekt. Nu får vi se hur allt fungerar med det nya abonnemanget. Bra jobbat Telia med leveransen av min iPhone. Ni har inte lovat mer än ni gjort. Tackar.

Svara
Cg

Några frågor.

Koppla ur din gamla iPhone och ta ur SIM-kortet.

Sätt i SIM-kortet i din nya iPhone.
- det nya sim kortet eller det gamla som jag säkerhetskopierade i förra steget?

Koppla in din nya iPhone och öppna iTunes.
-Måste den kopplas in och öppnas i det iTunes och i den dator som jag säkerhetskopierade min förra telefon i de första stegen?

Svara
carina stridh

Hej en fråga,
Hur gör jag om min gamla telefon är en Iphone 3G och jag har köpt en Iphone 4S just med tanke på det du skrev:
”•Koppla ur din gamla iPhone och ta ur SIM-kortet.
•Sätt i SIM-kortet i din nya iPhone”

Det gamla simkortet från 3G passar ju inte i den nya.

Mvh Carina

Svara
Krister

Varför behövs steget med simkortsbytet överhuvudtaget? Man kan ju återställa en säkerhetskopia till en ny lur oavsett?

Svara
Matilda

Hej!
Får imorgon (förhoppningsvis) iPhone 5 som jag beställt, använder nu en 3GS. Ska följa er instruktion via itunes och undrar hur de påverkar kontakterna på telefonen. Följer även dom med om man gör via itunes?

Svara
Jimmy [Smartare Vardag]

Hej Matilda.
Kontakterna ska följa med om du gör det via iTunes. Jag har dock vid något tillfälle tappat dem vid en säkerhetskopiering, så kolla ordentligt när du synkat upp din nya telefon.

Svara
Telia Kundservice

Hej Ingemar,

Jo du fick svar i går kväll: http://blogg.telia.se/smartarevardag/2012/09/25/iphone-5-fragor-och-svar-om-leveranser/#comment-72973.
Här är svaret igen:
Hej Ingemar,

Våra Telia butiker får nano-sim på fredag 28/9 när iPhone 5 har säljpremiär, fr o m det kan du ta hjälp av dem för kortbyte.
Innan dess kan du beställa nano-sim via dina Mina sidor (www.telia.se/minasidor) eller kontakta oss via tel 90200/90400 så hjälper vi dig med det – här kan du läsa mer om nano-sim: http://blogg.telia.se/smartarevardag/2012/09/21/nano-sim-till-iphone-5/

/anna

/anna

Svara
Maj-Gun Blomberg

Finns ngn instruktion om hur jag överför innehållet i min gamla telefon som INTE är en iPhone (Nokia 08) till iPhone5??
Jag är inte särskilt bekant med iTunes men tänker lära mig…

Svara
Telia Kundservice

Hej Maj-Gun,

Det finns det inte. Men jag fick ett tips från en kollega att använda gmail som ”kontakt-master” dvs i lägga in ditt gmail-konto i din Nokia och överföra alla kontakter dit, och sedan när du går igång med din iPhone så kopierar du över alla kontakter från gmail till iPhone och därefter iTunes.
Lycka till!

/anna

Svara
Sara Joelsson

Hej, när denna ”•Till slut kommer frågan upp om du vill ”Ställa in din iPhone som ny” eller ”Återställa från en säkerhetskopia”. kom upp för mig sa dom att jag var tvungen att uppdatera min nya iphone till senaste uppdateringen innan jag kunde återställa till den andra säkerhetskopian. Så jag gjorde det, men nu kommer det inte upp längre om jag vill återställa från en säkerhetskopia. Vad gör jag då?

Svara
Telia Kundservice

Hej Sara. Om du vill återställa från säkerhetskopia så kan du – ifall du inte automatiskt får upp frågan – högerklicka på iPhone i iTunes och välja alternativet ”Återställ från säkerhetskopia”. Då kan du välja mellan de olika säkerhetskopior du gjort via iTunes (i kronologisk ordning). Funkar din iPhone bra som den ska nu så är ett tips att du nu gör en ”färsk” säkerhetskopia att kunna återställa till vid behov. På vår hemsida kan du läsa mer om säkerhetskopiering av iPhone. /Ola.

Svara
Michelle K

Jag har samma problem, vilken iphone ska jag klicka på ? förstår ingenting ? högerklickat på alla möjliga ”iphone” osv på Itunes men inget händer haha, jag är inne på ”sammanfattning”

Svara
Marcus Gustafsson

Är det rimligt att det efter 14 timmar fortfarande är mer än 90% av apparna kvar att installera? Det går fruktansvärt långsamt!
Köpte två st Iphone 5 igår till mig och min sambo och slog igång dem samtidigt. Det står på alla appar att de håller på att installeras men just något mer händer inte.

Svara
Telia Kundservice

Hej Marcus!

Det låter sannerligen märkligt. Gör du detta via iCloud så är hastigheten på din WiFi uppkoppling en viktig faktor. Har du en säkerhetskopia sparad via iTunes så skall det däremot inte ta onormalt lång tid då du importerar den direkt från dator till telefon till skillnad från över internet till telefonen vilket du gör via iCloud.

Du kan få stöd och hjälp via vår support på http://www.telia.se/kontakt.

//Andreas

Svara
Sara Göransson

Jag har min säkerhetskopia från iPhone 3GS sparat i min Mac book från 2008. När jag kopplar in iPhone5 för att synca kontakter etc. så får jag meddelandet att mitt operativsystem är för gammalt. Måste jag alltså köpa nytt operativsystem till min ”gamla” dator för att kunna synca min nya iPhone?
PS Jag hade också problem med försenat sim-kort.

Svara
Sara Göransson

Jag har provat med iCloud men får meddelandet att jag inte har tillräckligt med utrymme där – det måste man nämligen betala för.

Svara
Telia Kundservice

Hej Sara! Det betyder att det du säkerhetskopierar innehåller mer information än de 5 GB som ingår kostnadsfritt. Antingen måste du köpa till större lagringsutrymme alternativt redigera/ta bort något som inte ska kopieras för att få plats. /Simon

Svara
John W

Köpte precis en iphone 5 eftersom min iphone 4 försvann i helgen. Jag har en säkerhetskopia från några dagar tillbaka och jag har ställt in den nya från kopian MEN inga appar är installerade på 5an och jag undrar om jag då måste göra allt de manuellt? För jag vet när jag återställde 4an så blev allt som vanligt direkt efter återställde den från kopian.

Svara
Telia Kundservice

Hej John!

Har du kontrollerat så du har skrivit in det Apple ID i din iPhone 5 som apparna är kopplade mot? Har du detta inskrivet korrekt så skall det fungera bättre för dig då din iPhone 4 redan är auktoriserad mot ditt Apple ID. Har du dessutom valt ”överför inköp” när du kopplat din iPhone 4 till iTunes så kan du manuellt flytta appar till din iPhone 5 från din dator via ”program” fliken i iTunes när din iPhone 5 är markerad. Kravet är lika så då att du har rätt Apple ID på telefonen.

God fortsättning på veckan!

//Andreas

Svara
Fredrik Dahlgren

Om man ”glömde” att göra en ny säkerhetskopia på sin gamla tfn och inte fick den senaste versionen på sin nya telefon..
Hur gör man för att ställa det till rätta?
Jag har gjort en ny säkerthetkopia på gamla nu, men vet inte hur jag får till det på den nya så att säga..

Svara
Telia Kundservice

Hej Fredrik!

Du kopplar då in din nya telefon i iTunes enligt beskrivningen i inlägget och väljer alternativet ”återställ från säkerhetskopia” när du högerklickar på telefonen. Då får du välja bland de säkerhetskopior du har i den aktuella datorn.

Tänk på att auktorisera den nya telefonen mot samma iTunes konto som du har använt för att köpa appar till din gamla telefon. Detta så du får igång uppdateringsflödet på apparna även i den nya telefonen.

Önskar du mer handpåläggning så finns vår iPhone support tillgänglig via telefon, chat eller epost.

Lycka till!

//Andreas

Svara
Mathias H

Jag hade en iphone (1) som gick sönder. Då köpte jag en ny iphone (2) och återställde från säkerhetskopia från iphone 1. Nu har jag lagat iphone 1 och vill ha över mina saker från iphone 2 till iphone 1, men när jag ska återställa från säkerhetskopia kommer bara alternativet: återställ från iphone 1. Trots att jag säkerhetskopierade iphone 2 bara någon timma innan… Varför kommer inte alternativet: Återställ säkerhetskopia från iphone 2?

Svara
Telia Kundservice

Hej Mathias!

När du väljer återställ från säkerhetskopia på den dator där du säkerhetskopierat så skall du får en lista över säkerhetskopior med både telefonnamn och datum de är skapade. Får du några konstigheter när detta görs så måste jag hänvisa dig till Apple Sveriges iTunes support som du når via 0771 19 95 19.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Andreas

Svara
frida stöde

hej,

när jag ska säkerhetskopiera via i tunes till min nya 5a så går det inte jag måste välja bort att föra över… hur gör jag för att ställa in vad som ska föras över?

Svara
Diana Saliba

Hej, jag undrar: sparas musiklåtarna också i iCloud vid backup-synk?
Min ursprungliga dator har krashat, där hade jag synkat min iphone för första gången, nu har jag en ny dator och jag vill flytta mitt innehåll från iphone 4 till 4S, hur gör jag för att inte programm och musik som jag har betalat för inte raderas??

Svara
Christina Wågebrand

Jag återställde fel säkerhetskopia, hur kan jag ändra till rätt? Fick inte med appar och sånt som inte är Apples, ex vis SMHI och lokaltrafiken, de ligger på en annan säkerhetskopia. Hur gör jag?

Svara
Christina Wågebrand

Hej igen! Tack för hjälpen, nu är min nya I-phone igång. Tänkte att min man skulle överta min gamla I-phone 3, hans gamla telefon med Telia kontantkort är urgammal.
Hur gör jag?
Hälsningar Christina

Svara
Klas Argeus

Hej,

Jag har nu bytt från en Iphone 4 till 5 och vill föra över den informationen jag hade på 4:an/Itunes till 5:an. Blir osäker på om jag skall välja ”Återställ Iphone” eller ”Återställ säkerhetskopia?

Jag vill inte trycka fel och få den informationen borttryckt..

Mvh

Klas

Svara
Telia Kundservice

Hej Klas! När du ska byta från en iPhone till en annan börjar du med att överföra alla köp från den första telefonen. När du gjort det säkerhetskopierar du telefonen. När du gjort det så kopplar du in den nya telefonen och väljer Återskapa från säkerhetskopia. /Maria

Svara
Johan

Försöker byta mellan 4s till 5 och stöter på ett problem.
Kan inte återskapa mitt iCloud för det är olika iOS.
Kan jag starta telefonen med ett nytt iCloud konto och byta när jag har uppdaterat den ?

Svara
Suzanne [Smartare Vardag]

Hej Johan! Jag antar i detta fall att du har iOS 7 på sin iPhone 5 och iOS 6 på din iPhone 4S? Har du väl avancerat upp så går det inte och backa. Att skapa ett tillfälligt iCloud-konto gör att du skapar även ett nytt konto hos Apple, detta gör att inga av dina gamla appar finns med utan skall du använda dem så måste de vara nerladdade först med ditt ”gamla” konto. Detta kan bli lite krångligt. Är detta bara under en övergångsperiod kanske Dropbox funkar bättre som ett alternativ för lagring av foton och filer? Hälsningar Suzanne

Svara
Thommy Christensson

Hejsan
Jag var visst lite för snabb med min nya iPhone 5S och klickade på Ställa in din iPhone som ny.
Hur gör jag nu för att få över allt från min gamla iPhone 5 till den nya?

mvh
Thommy

Svara
Telia Kundservice

Hej Natasha!

Gamla SMS, foton tagna med telefonen och telefonnummer kommer med i en säkerhetskopia.

Följande saker hänger inte med en säkerhetskopia:
- Appar. (Appdata kommer dock med. Dvs data som sparas i apparna. Men inte apparna själva)
- Musik, videoklipp eller filmer lagrade i musik appen.
- Podcasts lagrade i musik eller podcast appen
- Foton och videos som inte ligger i ”kamerarulle” (Oftast foton och videos som överförts till telefonen från datorn.)

Dessa saker måste du synka separat där det är möjligt. (tex ”överför inköp” för att få dina appar in i iTunes)

Ha en fortsatt trevlig helg!

//Andreas

Svara
Michelle K

Hej! Jag råkade ta ”Återställ Iphone” istället ”Återställ säkerhetskopia”.. hur ska jag göra nu? Jag hittar ingenstans om hur man ska göra..

Svara
Telia Kundservice

Hej Michelle! När du kopplar in telefonen till Itunes så dyker den upp till vänster i menyn under ”enheter”. Den heter det du döpt den till och om du högerklickar på namnet så kommer du få valet att återskapa säkerhetskopia.

MVH Sofia

Svara
Susanna

Hej!
Min iPhone 5 har gått sönder och jag har inte säkerhetskopierat på 3 veckor. Ligger allt kvar på mitt simkort så jag kan sätta in simkortet i en annan telefon och få fram allt där för att sen säkerhetskopiera? Eller har jag bara kvar det som jag säkerhetskopierade sist?

Svara
Annica Hedman

Fråga: Min nya iPhone 6 hade en äldre programuppdatering (8.0.?) än min gamla 5:a (8.1.?) Jag har därför (efter råd från teliasuporten) öppnat den som en ny telefon så den kunde uppdatera sig till samma nivå som 5:an. Hur hittar jag en säkerhetskopia från 5:an och laddar ner den i 6:an manuellt? Telefonen frågar ju inte om jag vill återställa ifrån iCloud-säkerhetskopia eftersom jag har passerat det steget tidigare för att kunna uppdatera programmet.
Jag började med att ansluta den till datorn (Mac Book Pro) men iTunes sätter inte heller igång nån kopiering, det verkar bara handla om att säkerhetskopiera den nya telefonen. Det står där att det inte fins nån kopia och det stämmer ju. Men var hittar jag kopian av 5:an? Vad är möjligt?

Svara
Telia Kundservice

Hej Annica!
Efter att du ställt in telefonen som ny och uppdaterat den till samma iOS (eller nyare) som säkerhetskopian är på. Så skall du välja att återställa telefonen helt genom Inställningar-> Allmänt-> Nollställ och där välja att Radera allt innehåll och inställningar, därefter blir det som att börja om från början men med den nya programuppdateringen och du kan då välja att återställa från säkerhetskopian vid förfrågan under installationen. Kör du fast någonstans på vägen kan du få hjälp via vår support på telefon 90200 eller chatt http://www.telia.se/privat/kontakt
/Henrik

Svara
Per berglind

Kan jag komma hem till dej med mina två iphoner. En fyra, en femma. Jag vill ha över min Nike runner historik och en del annat som ligger på den gamla telefonens hårddisk .. För närvarande har jag dubbla ab. Sen är det väl försent för överföring. Panik !
Per osmart 40talist.

Svara
Emma

Hur gör man om man har en iPhone 5s, men ska byta till en 4?
För simkortet passar inte? Måste jag då köpa nytt eller kan jag beställa något som kan göra så utrymmet för simkortet i 5:an passar i 4:an?

Svara
Telia Kundservice

Hej Emma!

Den enklaste lösningen är att du byter simkortet till ett av modell Microsim. Det påverkar inte ditt abonnemang och du har kvar samma telefonnummer. Det är kostnadsfritt att göra detta och görs med fördel hos våra butiker eller hos våra återförsäljare. Du hittar en karta med var dessa finns här. Skulle det vara så att du inte har någon av dessa butiker i närheten så kan vår kundtjänst skicka dig ett microsim per post. Kontakta då oss via vår kontakta oss sida.

//Andreas

Svara
Sophie

Hej! Hur gör jag om jag vill föra över all min data från min tidigare iphone till min nya om jag inte kommer in på min gamla då den är trasig? Och om jag inte har tillgång till WiFi?

Svara
Telia Kundservice

Hej Sophie!
Har du ingen säkerhetskopia från den tidigare telefonen och denna nu är trasig så går det dessvärre inte komma åt detta innehåll eller flytta över det till den nya.
/Henrik

Svara
Ingela

Hej!
Min dotters iPhone 4s har volymen börjat krångla med. Har testat allt som går att göra. Jag har en likadan iphone 4s som som ligger här hemma. Hur gör jag för att få med så mycket som möjligt från min dotters iphone till den andra? Har börjat säkerhetskopiera via iCloud men det står att det ska ta ca 14 timmar. Finns det något annat alternativ? Ska jag radera något från den iphone 4s som hon ska ta över? Den har tillhört någon annan förut och har appar, bilder mm
Med vänlig hälsning, Ingela

Svara
Telia Kundservice

Hej Ingela!
Om säkerhetskopieringen tar så lång tid så kan en rekommendation vara att göra den via iTunes i en dator med telefonen kopplad till den via usb-kabel. Det kan ju även vara ett tillfälle att frigöra lite utrymme genom att rensa lite gamla bilder, filmer eller program som inte används samtidigt som ni byter telefon. Behöver ni support i ärendet kan når ni vår support genom chatt, telefon eller e-post via http://www.telia.se/privat/kontakt
Henrik

Svara
Emil Hernström

Varför kan man inte lika gärna bara använda sitt gamla sim kort? Jag har det gamla i min nya iphone nu och jag har uppkoppling osv, så behöver man verkligen byta till det nya?

Svara
Telia Kundservice

Hej Emil. Du kan ha ditt gamla så länge det passar och det inte är beställt något nytt simkort till dig. Är det beställt ett nytt så måste du sätta i det nya kortet.
/Wiveka

Svara
Henrik Sandqvist

Hej
Köpt ny iPhone 6S Två problem dels kommer sonens apple id och frågar efter lösenord hela tiden?? Tågit bort från mitt konto kommer ändå
Men värre är en app som är sedan 2012 inte kommer med? excelbaserad träningsapp Hur ska jag göra? Inställera om igen?

Svara
Telia Kundservice

Hej Henrik!
Är frågan kring din sons Apple ID möjligtvis kopplat till en app i telefonen som behöver uppdateras? Kontrollera dina appar så att de blir uppdaterade alternativt radera de appar som du inte använder.
Jag rekommenderar att du kontaktar utgivaren av träningsappen för att höra med dem om de kommer att släppa en anpassning till senaste iOS.

//Jenny

Svara
Carl Risinger

Jag har laddat över en gammal säkerhetskopia (25 mars) av min gamla iPhone via iCloud till min nya iPhone. Nu har jag lyckats säkerhetskopiera en ny säkerhetskopia (29 nov) av min gamla iPhone i iCloud. Hur kan jag ladda ner den nya säkerhetskopian till min nya iPhone från iCloud?
(Jag vill alltså radera den gamla säkerhetskopian på min nya iPhone och ersätta den med den nya säkerhetskopian)

Svara
Mia2

Hej jag har försökt länge nu att överföra en speciell app för min son från iPhone 4 till 5 men det går namne mig inte :(
Vi har fixat iCloud åt pojken å tagit bort alla mina konton å fixat åt han men det går inte ändå han får börja om från börja , har har kommit så långt som nivå på 46 å när vi fixar de är det lillebrors värld på 32 som han får

Hur gör man förr att spara å flytta just den appen det är Clas of clans som vi har problem mä //mvh Mia

Svara
Cicci

Jag ska skapa säkerhetskopia från en iPhone 6 till en iPhone 4. Den säger att programvaran är för gammal och att jag först måste ”skapa ny” för att sedan uppdatera programvaran. Detta funkar, men hur gör jag sen? När jag då vill säkerhetskopiera dyker inte min gamla upp i rullistan. Jag har testat att återställa den igen, men då börjar vi om från början, dvs su har för gammal programvara…

Svara
Bettina

Hej! Jag vet att man kan klippa till så att man gör ett simkort mindre till nyare mobiltelefoner men går det att få simkortet större till äldre verisioner av mobiltelefoner? T.e.x jag ska byta min iphone 5 till en iphone 4.

Svara
Telia Kundservice

Hej!

Vi rekommenderar aldrig att man själv klipper sitt kort till den storlek som behövs. Vi har också möjlighet att skicka ut sim-kort i rätt storlek till dig, även ett större.
Ett nytt sim-kort ordnar du snabbast genom att besöka en av våra butiker, där du får ett nytt direkt i handen.
Du får också gärna höra av dig till oss på telefon 90200, eller via vår chatt så ordnar vi ett sim-kort i rätt storlek som skickas till dig. Du hittar chatten här: https://www.telia.se/privat/kontakt?intcmp=mp_kontakta-oss#/mobiltelefoni/abonnemangkontantkort

/Camilla

Svara
Göran

Hej ! Jag vill flytta över allt från gammal iPhone5 till en annan iphone5, har säkerhetskopierat gamla o kört över till den nya, men får inte med apparna, vad gör jag för fel
Mvh Göran

Svara
Suzanne [Smartare Vardag]

Hej Göran! Använder du dig av iTunes eller av iCloud? Ibland kan det ta lite tid innan alla appar kommer med. Det beror på som sagt vilken version på telefon samt iOS du har. Ibland får man som sagt försöka flera gånger innan allt kommer med. Det hände iallafall mig när jag hade min iPhone 5. Lycka till! Hör annars av dig igen. /Suzanne

Svara
Jack

Hej. Jag har för närvarande ett abonnemang hos er på telia med en iphone 6, men ska snart byta till 7an. Så jag undrar, är sexans simkort kompatibelt med sjuan?

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>