20110918-105224.jpg

Se vem som ringer med TrueCaller

Om det skulle vara så att man inte alltid vill prata med säljare eller ta samtal ifrån oseriösa nummer så har TrueCaller en databas fylld med nummer.
 
Vad TrueCaller gör är att lägga till dessa nummer i din telefonbok, namngivna som ”Blockerat av TrueCaller”. Ringer just det numret så syns det tydligt, se bilden nedan, och man väljer om man vill svara eller ej.
 

 
Utöver detta så kan man även komplettera sin telefonbok med fullständiga adressuppgifter, om det finns publikt på internet ex. hitta.se. Inget raderas, endast läggas till. Man kan dessutom synkronisera med sitt Facebook-konto för att uppdatera sina kontakter med födelsedag och profilbilder.
 

Funktionerna beskrivna ovan är för iPhone men TrueCaller finns även tillgängligt för Android, Symbian och Windows Phone så funktionerna kan vara annorlunda beroende på plattform. Läs mer om just din plattform här.
 
TrueCaller kan variera i pris också. Läs mer om pris och nedladdning här.

Kalle [Smartare Vardag]

Nami Zarringhalam

Kul att du uppmärksammat TrueCaller!
Vi jobbar givetvis vidare med att förbättra appen och databasen :)

Svara
Jimmy Tannerborg

Truecaller slår också upp okända nummer och visar det i displayen på Android.. Funkar klockrent!
Syns tydligt även om det ”troligtvis är ett spam-samtal”

Svara
Nami Zarringhalam

Hej Joakim,
All funktionalitet som du nämner hittar du även i TrueCaller för Android (http://m.truecaller.com), dessutom tror jag att du hittar en hel del ytterligare förbättringar som gör TrueCaller till ett självklart val. Vi har bland annat en mycket större nummerdatabas som dessutom är global, större spam samtals-register samt facebook/linkedin kopplingar…
Hör gärna av dig om du har några frågor! :)

Svara
christina trnblom

Jag har min hemtelefon hemligt men det händer att ibland jag lättar efter min mobiltelefon då ringer jag från hemtelefon till mobiltelefon jag hör inte signal men på min mobil visar att det var dolt nummer. Kollar jag truecaller säger den att nummer är blockerat! jag har inte blockerat min hemtelefon !

Svara
Telia Kundservice

Hej Christina! Det låter som en inställning som du behöver ändra i själva TrueCaller. Då TrueCaller inte är en tjänst via Telia så har vi inte support på det, men se efter i dina inställningar för appen. Hittar du inget så kan du testa att ta bort appen helt och installera den på nytt. Mvh/Camilla

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>