Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Se iTunes Festival 2011 live i din iPad/iPhone

10 år sedan

Om ca 7-8 timmar så smäller det! iTunes Festival 2011 kan självklart upplevas live i London men även i din iPad/iPhone, helt gratis.

Med start idag, 1:a juli, så spelas 1-3 spelningar varje dag fram till 31:a juli. Runt 60 artister medverkar bl.a. Linkin Park, Arctic Monkeys, Bruno Mars, Foo Fighters, Coldplay, Moby och många fler. Först ut ikväll är Paul Simon. Hela spelschemat finns här, missa inte din favorit!

För att se konserterna så behövs appen iTunes Festival London 2011, som finns att ladda ner, helt gratis, här. Antingen så ser man konserten live men den kommer även att finnas online efteråt, under en begränsad tid.

Perfekt att, för de som har en iPad, att skärmdela ut konserten till TV:n med hjälp av Apples digitala AV-adapter och AirPlay.

Ser starkt fram emot Coldplay, vilka längtar ni efter?

3 Kommentarer

 1. Christel Esbjörnsson 10 år sedan

  Vilken rolig app,och intressant . Kul att kunna provlyssna lite på artisterna i förväg men för de som har barn och tonåringar se upp för de kan lätt hamna på itunes och råka ladda ned lite dyrare saker…

 2. Loyd Kjos 9 år sedan

  A person essentially lend a hand to make seriously articles I’d state. This is the first time I frequented your web page and up to now? I amazed with the research you made to create this actual publish extraordinary. Magnificent job!

  1. Telia Kundservice 9 år sedan

   Thank you! 🙂