Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Way out west i din iPhone

10 år sedan

Nu är det bara en dag kvar till festivalen Way out west slår upp portarna i Slottsskogen i Göteborg. Den 12-14:e augusti kommer festivalens scener fyllas med en mängd artister inom skilda genrer, och jag är väldigt ledsen att jag inte kommer vara där. Jag hade verkligen velat se storheter som The national, M.I.A., Iggy Pop, Mumford & sons, och även Jónsi, även om jag personligen har svårt för hans soloprojekt och Sigur Rós sista skivor.

Men för er som ändå kommer vara där så finns det en iPhoneapp med all tänkbar information rörande festivalen. Appen är överskådligt uppdelad på fyra huvudflikar: Info, Artister, Mitt schema och Karta. Under varje flik hittar man underkategorier som logiskt knyter an till huvudflikens ämne. Fliken Info döljer exempelvis Nyheter och WOW:s Twitterkanal.

Under fliken Artister döljer sig, inte helt oväntat, just festivalens olika artister. Man kan där välja om man vill se alla artister som spelar en specifik dag, eller en specifik scen, eller att se allihop. Man kan även sortera artisterna i bokstavsordning, eller efter den tidpunkt de spelar. Efter varje artist finns ett plustecken, och ett klick för över artisten till fliken Mitt schema, som gör det enklare för dig att överblicka vilka artister du tänkt se, och när de spelar.

Klickar man på artisternas namn så kommer man vidare till en informationstext om dessa. Dessutom kan man kolla in klipp med artisten på Youtube, eller komma direkt till artistens låtar på Spotify.

Det är, som sagt, en smidig app som jag verkligen önskar att jag hade fått möjlighet att använda för att faktiskt planera ett festivalbesök på riktigt.

Kategorier

9 Kommentarer

 1. Tweets that mention Telia iPhone Blog » Bloggarkiv » Way out west i din iPhone -- Topsy.com 10 år sedan

  […] This post was mentioned on Twitter by jimmyasklund, Telia iPhone Blog. Telia iPhone Blog said: Nytt i bloggen: Way out west i din iPhone – http://www.teliaiphoneblog.se/?p=1887 […]

 2. Nippe 10 år sedan

  Vad har det här med TELIA iphoneblog att göra? Håll är det sakfrågor istället!

 3. sebbe 10 år sedan

  Därför att Telia är med och sponsrar Way out west och det här är en Way out west app för just iphone.

 4. Josse 10 år sedan

  Det är ett app tips. Och appar har med iPhone att göra. iPhone säljs av Telia.
  Jag tycker det är bra med olika tips. Om man inte tycker om det behöver man inte läsa. Bra blogg! Keep up the good work!

 5. Torkel 10 år sedan

  kunglig app, mkt bra gjord.

 6. Anton 10 år sedan

  De tipsar ju om många appar, dessutom så är de faktiskt inte bara sponsorer utan huvudsponsorer av Way out West. Sluta gnäll nu och var glad för att de skriver något. 🙂

 7. Johan 10 år sedan

  Det kan mycket väl vara en av de fulaste apparna på Appstore. Fast tanken är väl god antar jag.

 8. Anton 10 år sedan

  Tror det faller målgruppen väldigt bra i smaken, om man tänker på hur deras hemsida ser ut. 😛

 9. Benny 10 år sedan

  Snygg och bra app!