Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Bästa appidéerna bör ha bästa appblocket.

8 år sedan

Kolla in Notepod!

Funderar på att klicka hem ett sånt där fint iPhoneblock. Händer faktiskt rätt ofta att det trillar ner en fantastisk appidé. Och då vill man ju kunna skissa ner den på ett bra sätt. Enkelt – och så fint! Har du någon fantastisk appidé på lager? Själv skulle jag vilja ha en app som slumpar semesterresor för tillfällen då jag känner mig spontan och ressugen. Ge mig!

2 Kommentarer

  1. iPhone utveckling 8 år sedan

    Vi söker duktiga iPhone utvecklare till vårt nyöppnade kontor i Gamla Stan i Stockholm. The Mobile Life är en teknologi och designbyrå med egen portfolio av mobila och sociala nätverks applikationer. Vi utvecklar applikationer till iPhone och mobila webb lösningar till några av dom största företagen och mobiloperatörerna i värden. Läs mer på: http://www.themobilelife.com/sv/services/iphone-development/ och kontakta oss om det känns intressant!

  2. UlricaHolm's Blog 8 år sedan

    […] Ulrica HolmArkiv Kolla kolla vad coolt Noteringsblock i iPhone anda! 🙂 april 11, 2010 @ 1:19 f m › ulricaholm ↓ Kommentera Kika in på denna site där man kan beställa Notepod. […]