Digitala Sverige
Sök
Avbryt
Meny

Möt Telia i Almedalen

10 månader sedan

Äntligen dags för Almedalen igen! Under årets Almedalsvecka vill vi bidra till en dialog om hur Sverige kan ta täten för en hållbar digitalisering som inkluderar alla. Vi lyfter frågeställningar om hur 5G kan vara en motor för en konkurrenskraftig industri, hur smarta fastigheter och dataanvändning kan bygga hållbara städer och hur vi skapar ett digitalt Sverige som står pall för en ny hotbild. 

Kom och träffa oss, besök våra seminarier och testa 5G-demos i vår trädgård, Villa Rosenhill, på S:t Hansgatan 9. Våra seminarier hittar du via länkarna nedan och har du frågor, vill du boka in ett möte eller ha med någon av våra experter i en panel så kontakta Robert Liljeström (robert.liljestrom@teliacompany.com) eller Johanna Tham (johanna.tham@teliacompany.com)