Digitala Sverige
Sök
Avbryt
Meny

Telia på Moderaternas arbetsstämma

10 månader sedan

intro medium

Under oktober deltog Telia på Moderaternas arbetsstämma i Helsingborg, och vi hade många givande samtal med riksdagsledamöter och lokala företrädare från regioner och kommuner om förutsättningarna för ett väl fungerande digitalt samhälle med mer innovation, hållbarhet och säkerhet.

Näten är det som länkar oss samman från norr till söder, basen för att människor ska kunna ta del av samhällsservice på ett jämlikt sätt och för att framgångsrika företag ska kunna utvecklas i alla delar av landet. Tack till alla som kom förbi vår monter!

Telia genomför nu en miljardsatsning när hela mobilnätet under några år moderniseras för att bygga ut ny täckning, fördubbla kapaciteten i 4G-nätet och bygga ut 5G i hela landet. I takt med att det nya byggs ut fasar vi ut kopparnätet, 2G och 3G. Att få med alla användare till moderna tekniker och successivt fasa ut äldre generationer nät är en förutsättning för utvecklingen av ett säkert digitalt Sverige för alla.

I foldern ”Nu uppgraderar vi Sverige” som du också hittar här berättar vi på Telia om de stora förändringar av nätet som vi kommer genomföra de kommande åren samt om åtgärder vi anser behövs för att ge ännu fler snabbt bredband och närma oss regeringens målsättning om ett helt uppkopplat Sverige 2025.