Digitala Sverige
Sök
Avbryt
Meny

WEBBINARIUM: TEKNIK FÖR ETT SMART OCH HÅLLBART BOENDE

12 månader sedan

Den 20 oktober kl. 14.35-15.05 är du välkommen att lyssna in på ett spännande samtal om den digitala utvecklingen av allmännyttan och hur nya idéer i kombination med den senaste tekniken kan bidra till ett smart och hållbart boende. I samtalet deltar: Dennis Wedin, bostads- och fastighetsborgarråd i Stockholm (M), Carl Ståhle, expert digital fastighetsutveckling, Sveriges allmännytta och Mats Axelsson, expert på smarta byggnader, Telia. Samtalet modereras av Elin Allison, Telia.   

Uppkoppling i flerbostadshus handlar om betydligt mer än bredband i hemmet. Utvecklingen med digitala lås, uppkopplade laddplatser och solceller, smart fastighetsstyrning och vård och omsorg i hemmet ställer nya krav på en säker och sammanhållen infrastruktur för uppkoppling till alla och överallt i fastigheten. Som en del av konferensen Digitalize in Sthlm 21 arrangerar Telia Connect2Society ett samtal om vad som krävs för att fastighetsägare och boende ska kunna dra nytta av teknikens nya möjligheter till ett smartare och mer hållbart boende.

Se webbinariet

Läs mer om smarta fastigheter