Digitala Sverige
Sök
Avbryt
Meny

Telia deltar i Tänk Säkert

12 månader sedan

Under oktober genomför MSB och polisen kampanjen ”Tänk säkert”. Syftet är att höja medvetenheten och kompetensen hos allmänhet och företag om hur man kan tänka säkert i ett allt mer uppkopplat samhälle. Telia deltar som samarbetspartner för att dela med oss av våra kunskaper och hjälpa till att sprida budskapet – Tänk Säkert.

När den digitala utvecklingen går snabbt framåt måste vi se till att säkerheten hänger med. Säkerhetsarbete är en lagsport och för att säkerheten ska fungera hela vägen krävs att vi alla tänker säkert. Genom att höja kunskapsnivån och medvetenheten i samhället gör vi det tillsammans svårare för kriminella att verka på Internet.

Årets kampanj kommer att fokusera på följande områden:

  • Säkra din e-legitimation
  • Säkerhetskopiera
  • Skydda dig mot nätfiske och skadlig kod
  • Säkra dina lösenord
  • Säkra din företagsinformation

Läs mer om Tänk Säkert-kampanjen