Digitala Sverige
Sök
Avbryt
Meny

Webbinarium: Hur rustar vi Sverige för de nya cyberhoten?

1 år sedan

Den 15 juni kl 11.00-11.45 sänder Telia den fjärde delen av vår webbinarieserie Connect to Society. Denna gång diskuterade vi digital säkerhet tillsammans med några av Sveriges ledande experter. Anmäl dig genom att klicka här.

Coronakrisen har drivit på digitaliseringen som varit en nyckel för att kunna hålla igång samhället under pandemin. Samtidigt har krisen tvingat många att ta säkerhetsmässiga genvägar för att snabbt kunna ställa om sin verksamhet och hantera krisen. När anställda flyttade från kontor till att arbeta vid köksbordet öppnades nya attackytor. Har attackerna ökat? Vilka nya säkerhetsutmaningar har uppstått till följd av den snabba omställningen? Vad krävs från individ till centrala myndigheter för att bygga ett digitalt Sverige som står emot de nya cyberhoten?

Deltagare:

  • Pål Jonson, ordförande i försvarsutskottet (M)
  • Stina Ehrensvärd, grundare och vd, Yubico
  • Åke Holmgren, chef för avdelningen för cybersäkerhet och säkra kommunikationer, MSB
  • Fredrik Börjesson, säkerhetsexpert, Telia

Moderator: Magnus Limås, Telia

Kategorier