Digitala Sverige
Sök
Avbryt
Meny

Välkommen till Regionsforum

9 månader sedan

Utmaningen med vaccinationsprogrammet och framtidens vård i digitaliseringens anda.

Varmt välkommen till ännu ett inspirerande och lärorikt Regionsforum! Det här är forumet där vi tillsammans med våra kunder delar med oss av intressanta exempel och insikter, där du som jobbar inom offentlig sektor kan lyssna, men också ställa egna frågor. Utöver våra inbjudna gästers berättelser diskuterar vi hur vi tillsammans ska uppnå regeringens mål om att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter. Lyssna till hur Region Halland hanterar utmaningarna med Covid-19 vaccinationsprogrammet och hur den nya digitala infrastrukturen möjliggör ökad mobilitet inom vård och omsorg i Region Norrbotten.

Tid och datum: Torsdag 6 maj 2021, kl. 11.00

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig

Kategorier