Digitala Sverige
Sök
Avbryt
Meny

Frigör digitaliseringens möjligheter – möt Telia i Almedalen

2 år sedan

intro small

Under årets Almedalsvecka vill Telia bidra till en dialog om hur Sverige kan ta täten för en hållbar digitalisering som inkluderar alla. Vi lyfter frågeställningar om hur 5G kan ge alla i Sverige en modern uppkoppling och en konkurrenskraftig industri, hur dataanvändning bygger smarta och hållbara städer och hur vi skapar ett modernt samhälle som fungerar även under stora påfrestningar.

I vår trädgård kommer vi på sex seminarier tillsammans med näringsliv, politik, offentlig sektor och politik belysa och diskutera hur vi gemensamt kan lösa viktiga samhällsutmaningar. Kom och träffa oss, besök våra seminarier och testa 5G-demos i vår trädgård, Villa Rosenhill, på S:t Hansgatan 9.

Seminarier

Läs mer om Telia i Almedalen