Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Med kontoret på fickan

5 år sedan

Johan Lange är en av de företagare som har besökt #FREEarbetsplats under mars månad. Till vardags är Johan managementkonsult (författare, grundare till konceptet LUCK) och arbetar med att utveckla företag och företagsledningar i ledarskap. Han är en av de som alltid lever med kontoret på fickan och har egentligen ingen riktigt fast arbetsplats.

– Coffice eller hotellobbys är oftast perfekta arbetsplatser mellan möten, säger Johan. Fördelen med att jobba på olika ställen är att man kan träffa nya människor. Att nätverka och kommunicera med andra ger mycket energi och insikter som är bra att ha. Genom att träffa nya människor får du chansen att utbyta tankar och idéer med andra som du kanske i vanliga fall inte träffar.

– #FREEarbetsplats är verkligen en perfekt mötesplats mitt inne i stan, fortsätter Johan. Bra initiativ från Telia. Här kan du ju sätta dig ner ta en kopp kaffe och möta en massa trevliga människor. Eftersom jag jobbar med allt från att förbereda presentationer för mina möten till att skriva underlag till mina böcker så behöver jag ha tillgång till olika miljöer.

Vi hoppas att fler passar på att nyttja möjligheten till #FREEarbetsplats nu under våren.

#FREEarbetsplats på Kungatan i Stockholm finns tillgänglig fram till och med 18 maj.
Boka mötesrum här.