Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

På lördag är det dags för Earth Hour

5 år sedan

Imorgon lördag är det återigen dags för världens största miljömanifestation, Earth Hour. Telia visar sitt engagemang genom att släcka ljusen på våra kontor. Delta du med!


WWF anordnar varje år Earth Hour i syfte att belysa hur samhället kan agera mer klimatsmart och arbeta för att hejda den globala uppvärmningen. Miljontals personer, företag och organisationer visar varje år sitt engagemang för att stoppa klimatförändringarna genom att helt enkelt släcka ljuset under en timme. I år inträffar Earth Hour lördag 25 mars kl. 20.30 – 21.30.

Telia deltar genom att släcka ljuset på våra kontor i så stor utsträckning som det är möjligt.  Men Telias engagemang mot klimatförändringar är mycket bredare än så. Telias nät och kontor i Norden och Baltikum drivs till 85 % av Grön El – vilket är en viktig del i vårt åtagande att försöka minska utsläppen. Och ännu viktigare är att uppkopplade uppfinningar kommer vara en viktig del av lösningen på våra mest akuta miljöproblem.

Delta själv och visa engagemang – släcka ljuset imorgon, lördag!

Här kan du läsa mer om Earth Hour. 

En del av Telias hållbarhetsarbete

Earth Hour är en del av Telias hållbarhetsarbete. Hållbarhetsarbetet består av tre fokusområden: att inkludera delar av samhället som inte är uppkopplade idag, miljö samt att skydda och stärka barn på nätet.

Som ledande aktör i digitaliseringen stöttar Telia de 17 globala hållbarhetsmålen genom olika initiativ. Mål nummer 13 rör klimatfrågan och Earth Hour är en viktig manifestation i detta sammanhang.

Du kan läsa mer om Telias hållbarhetsarbete

Kategorier