Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Årets operatör

2 år sedan

Igår avgjordes årets upplaga av Mobilgalan i Malmö. För 16:e året i rad delade man ut det prestigefyllda priset Guldmobilen och i år vann Telia pris i kategorin ”Årets operatör”.

Varje år anordnas Mobilgalan för att lyfta fram goda insatser inom telekombranschen. Vinnarna utses i en rad olika kategorier och med flera olika nomineringar. Förra året vann Telia priset som ”Årets operatör – konsument”, vilket var ett pris där tidningen Mobils läsare röstade fram vinnaren. I år vann Telia det prestigefyllda priset som ”Årets operatör”. Skillnaden är att detta pris röstades fram av en jury. 

Det som är riktigt kul är att vi på Telia just har påbörjat vår resa mot att bli den nya generationens telekombolag, och att de satsningar vi har gjort uppmärksammats inte bara av våra kunder utan även av andra inom branschen. Det är ett bra kvitto på att vi är på rätt väg.

Under 2016 lanserade vi Personlig tekniker och Telia Sense, och fler produkter och tjänster är på väg. Vi är stolta över att få arbeta med teknik som kan hjälpa våra kunder till en bättre vardag oavsett om det är på jobbet eller i hemmet. Bra uppkoppling ger bra förutsättningar. 

– Vi är jätteglada och stolta. Vår kundbesatthet och vårt driv att digitalisera Sverige visar sig i alla de initiativ och satsningar vi genomfört senaste året. Det här är ett kvitto på vår fantastiska förändringsresa som vi befinner oss mitt i, på väg mot nya generationens telekombolag. Vi nöjer oss inte här – vi ska bli ännu bättre och koppla upp fler saker och människor för framtiden. Vi kommer fortsätta att sätta Sverige på kartan, säger Hélène Barnekow, VD Telia Sverige.

Juryns motivering lyder:
”Telia has managed to position themselves as the operator ready for the future. When moving from connectivity to ICT player in the SoHo/SME market as well as pushing strong initiatives with Division X, Telia shows a strong ambition to become a new kind of Telco in the future.”Foto: Andreas Winblad

 

Kategorier