Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Telia samarbetar med Framgångspodden

2 år sedan

intro medium

Under hösten har Telia satsat på att träffa och inspirera nya företagskunder och entrepnörer i storstadsregionerna. Detta har vi gjort med hjälp av en serie events (Before Business och After Business) där vi genom inspirerande samtal om framtiden och digitalisering med talare som Kjell A Nordström, Joakim Jardenberg, Danica Kragic, Gustaf Josefsson fått möta fantastiska entreprenörer och företag . Med på turnén har vi haft vår animerade AR-robot Ailet och vår egen podd Digitalisterna (Daniel Stark och Kjell Eriksson). På (telia.se/ailet) hittar ni mycket av detta material.

Fortsättningen för denna storstadssatningen blir ett samarbete med Framgångspodden och dess grundare Alexander Pärleros. Framgångspodden kom till för 2 år sen då Alexander tyckte att något saknades på marknaden för att bli inspirerad som företagare- av företagare. Alexander som har en bakgrund som entreprenör och säljare tog kontakt med alla framgångsrika personer han kunde komma på och startade, utan en enda lyssnare eller avsnitt, Framgångspodden-idag en av Sveriges absolut största poddar som når ut till ca 600.000 lyssnare/månad! Den 8/2 sänds avsnitt 100 där Telia för första gången finns med som avsändare och i detta jubileumavsnitt träffar Alexander hotellmagnaten Petter Stordalen som berättar om sin framgång och receptet bakom den.

Som lite kuriosa är Alexander som person en riktig äventyrare och entreprenör. I julas besteg han Kilimanjaro och utsågs också i veckan som gick som 1:a på listan över Supertalanger (i kategorin Entreprenörer som utses av Veckans Affärer)!

Vi hoppas att vi på detta sätt ska kunna fortsätta inspirera entreprenörer och företag!

Här möter du Alexander- länk filmen och här lyssnar du på poddavsnittet

Kategorier