Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Lansering av Telia Sense som gör din bil smartare

4 år sedan

Förra veckan lanserade vi, som första och hittills enda operatör i världen, en lösning för den uppkopplade (smarta) bilen. Vi kallar tjänsten Telia Sense och Telia Sense är en helhetslösning  med syfta att förenkla och vidareutveckla bilägandet med en kombination av wifi (barnens favorit?!), funktioner för att hålla koll på bilen samt tillgång till värdefulla partnertjänster.

​Telia Sense är början på ett nytt ekosystem för uppkopplade prylar med ett värde för såväl dig som bilägare som för dig som förare eller passagerare. Telia Sense är en molnbaserade tjänst som kan installeras i befintliga bilar men ocksa kommande bilmodeller.

Med Telia Sense får du wifi i bilen, kontroll på bilen samt varningar om någonting händer med din bil. Tjänsten har en app som ger kontroll över bilens funktioner och wifi.

En av våra viktigaste prioriteringar är er kunders säkerhet och integritet och det är alltid du som kund som väljer vilken partner du vill dela din data med. Vi använder oss alltid av de senaste säkerhetslösningarna som finns på marknaden och ställer höga krav på våra samarbetspartners, i dagsläget Bilia och Bilprovningen. Fler partners kommer löpande att ansluta sig till tjänsten och närmast ansluter Folksam och Viking Assistans. But more to come!

Läs gärna mer om Telia Sense här.

Vi hörs snart igen,

Jessica

Kategorier