Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Living Connections – låt dig inspireras av vårt årliga Internet of Things event!

5 år sedan

Idag kan du läsa och höra mycket om uppkopplade prylar eller om `sakernas internet` och idag är det många företag och organsationer som på olika sätt nyttjar uppkopplade prylar för att på olika sätt kunna jobba smartare och effektivare. Vi är sakert många som inte alltid ens vet när vi faktiskt nyttjar uppkopplade prylar i vår vardag. Användingsomradena blir allt fler och många är inte synliga för blotta ögat for användarna.

Idag är sakernas internet eller Internet of Things (IoT) som är den engelska/internationella termen inte längre än avlägsen vision om något som kommer påverka oss i framtiden. Idag är det här en del av vår dagliga operations i många branscher och industrier i många delar av världen.

Vill du lära av andras erfarenheter och möta nyckelpersoner och experter för att bättre kunna förstå möjligheterna med uppkopplade prylar så tycker jag du skall kolla in vårt kommande årliga IoT symposium den 14 november med temat `Living Connections`. Läs gärna mer här.

Vi hörs snart igen,

Jessica