Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Ge dig själv en bra jobbhöst!

6 år sedan

Hör du till de som är lite svårstartade efter semestern? Eller hade du drivor med jobb att ta tag i? Själv hade jag redan innan semestern bokat in en del möten direkt när jag kom tillbaka, för att på så sätt snabbt komma in i ett jobbflow igen.

Och visst kan det kännas skönt att kickstarta hösten. Oavsett om det handlar om att träffa nya kunder, påbörja spännande projekt eller helt enkelt hugga tag i allt som du inte hann med innan sommaren.

Kanske behöver du hjälp att komma framåt ytterligare? Eller upplever du att tekniken blir en stoppkloss i verksamheten? Då kan det vara läge att ta ett möte med din Personliga rådgivare på Telia. För du vet väl att du som företagskund har möjlighet att kostnadsfritt få hjälp att se över de lösningar och tjänster som du har idag?

Faktum är att du inte ens behöver veta vad du vill ha hjälp med, du kan helt enkelt lassa över allt på din Personliga rådgivare. Så tar denne och går igenom dina abonnemang, dina it-lösningar och hur du och dina anställda arbetar, för att förhoppningsvis hitta något som kan förbättras eller effektiviseras. Tanken är att du i slutändan ska spara både tid och pengar.

Är det istället wifi:n som strular, mailen som inte vill synka eller nya skrivaren som inte går att installera? Numera kan du även få en egen Personlig tekniker som hjälper dig med allt detta. Och du, det behöver inte enbart röra Telias lösningar – till en fast kostnad hjälper våra tekniker dig med allt it-strul. Allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.

Med hopp om en härlig jobbhöst!

 

Sara Ekman Bolin
Personlig Företagsrådgivare Telia

Läs mer om Telias Personliga rådgivare här och Personliga tekniker här.