Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Kvällens nyheter från Apple – en ny Iphone 7 och en del annat

5 år sedan

Det mesta var (väl?) väntade nyheter på Apples välbevakade event i San Francisco, men det var ändå en hel del nyheter som presenterades.

Det blev ny design, ny kamera med massor av nya funktioner, stereohögtalare, förbättrad batterikapacitet (upp till 2 timmar/dag jämfört med föregångaren iPhone 6) och en vattentålig ny iPhone 7 och den större versionen iPhone 7 Plus. Bland en del annat. De nya mobiltelefonerna använder sig av IOS 10 som släpps i skarp version nästa vecka (den 13 september).

Apple har sedan lanseringen av sin första iPhone sålt över en miljard iPhones. De har också på många sätt påverkat hur vi idag använder en mobiltelefon och vad vi forväntar oss att kunna göra med en (smart) mobiltelefon.

Apple lanserade en rad andra nyheter också, bla en upphottad iWatch samt att de också lanserar en ny samarbetsfunktion i produktivitetsapparna iWorks, dar bla flera användare ska kunna jobba på samma dokument samtidigt på olika enheter.

Förköp av iPhone 7 startar i Sverige nu på fredag (9/9) och du hittar mer information om det här.

Vi hörs snart igen,
Jessica