Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Det bästa vi har……

5 år sedan

Det bästa vi har, oavsett med vem man än pratar med, blir svaret ”Våra barn och barnbarn”. Barn och ungdomar är inte bara det bästa vi har de är också vår framtid. Frågor runt barnen är frågor som engagerar oss alla. Telia har sedan tidigare ett samarbete med bland annat Friends, för att motverka att barn och ungdomar far illa på nätet. Det är självklart för oss att kliva fram och ta ett ansvar.

I onsdags, den 6 juli, ägde ett seminarium rum i Visby, Almedalen, där Polisen, Childhood Foundation, Friends, Telia med flera träffades och pratade om hur vi tillsammans ska stärka barn på nätet. Telia vill vara med och göra Skillnad på Riktigt.

Telia går också in som partner i det gemensamma initiativet GEN-PEP där vi, tillsammans med Kronprinsessparets stiftelse, ska arbeta för att få  barn och unga att röra sig mer. Vi vet alla att våra barn och barnbarn rör sig för lite och detta är inte bra för deras hälsa.

Ta hand om varandra

Vi hörs snast
Catherine