Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Gardera dig med försäkring i sommar

5 år sedan

Vi ser alla fram emot en sommar fylld av sol och bad. Du kanske har tänkt att hålla koll på mailen från stranden i sommar eller ringa några viktiga samtal från solstolen.

Då är mitt tips att se över vilken försäkring du har för mobilen. Det kan nämligen skilja sig mycket åt – både gällande hur stor självrisken är och hur mycket du får ut i ersättning om din telefon skadas.

 

Från 59 kronor per månad kan du försäkra din nya telefon som du har köpt via oss. Vår försäkring täcker (förutom skador, stöld och förlust) även otillåten användning vid ersättningsbar stöld eller förlust på upp till 2 000 kr. Till skillnad mot de flesta andra försäkringarna så görs här inget åldersavdrag om telefonen är några år gammal, vilket för vissa kan vara avgörande för om man har råd att införskaffa en ny mobil eller inte.

 

Det är inte bara hårdvaran som behöver skyddas, det är minst lika viktigt att skydda din och dina kunders känsliga information. Säkerhetslösningen Protection service for business gör det bland annat möjligt för dig att låsa datorn på distans och skyddar dig även mot skadlig kod på nätet.

 

Här kan du läsa om andra försäkringar som är bra att ha som företagare. Vill du ha fler kostnadsfria tips på hur du kan sommarsäkra din verksamhet? Ta kontakt med Telias personliga företagsrådgivare.

 

Jag önskar dig en härlig sommar!

 

Ajdin Crnovic

Personlig Företagsrådgivare på Telia

 

Rådgivaren Ajdin

 

One Kommentar

  1. peter 5 år sedan

    hej, jag lämnade in min Iphone6s med sprucken skärm, detta skulle lagas på försäkringen, men när jag hämtade ut den fick jag en annan telefon, en begagnad som är ”refurbished”, en mobil som ngn har använt redan, dock fixad och i nyskick, men jag vill inte ha en annans telefon, jag vill ha min egen tillbaka, lagad! I vilken annan bransch fungerar det så här? att man får en annan begagnad vara istället för sin egen när man lämnar in för reparation? Nu kommer väl min att lagas och återställas, och ngn annan få denna när de lämnar in sin trasiga. Detta är ett oerhört märkligt system som jag är missnöjd med. Jag vill ha tillbaka min egen. Hur reklammerar man detta?
    Peter