Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Flexibla lösningar för dynamiska företag

4 år sedan

Idag är det många företag som har en dynamisk och ständigt föränderlig verksamhet. Det ställer krav på att de har en lösning som är flexibel. Då är det bra att ha en personlig företagsrådgivare att vända sig till när något behöver anpassas utifrån de nya förutsättningarna.

 

Ett exempel på detta är en av mina företagskunder som har en hög personalomsättning (på gott och ont) och även projektanställda konsulter. Det innebär att de behöver en smidig, kortsiktig lösning för att tillgodose dessas telefonibehov. Det har jag löst med skräddarsydda telefonabonnemang som löper på exempelvis tre månader, och varje projekt får även en egen svarsgrupp i telefoniväxeln.

 

Eftersom man på företaget har mig som personlig företagsrådgivare så behöver de inte sätta sig in i exakt vad de borde skaffa, det räcker med att de ringer mig och förklarar hur behovet har förändrats. För dem finns det en trygghet i att de kan lägga över ansvaret på någon som de litar på, som har kunskap om branschen och deras företag, och som löser detta åt dem på ett smidigt sätt.

Edvard

 

Just det här företagets dynamiska verksamhet innebär att det finns ett behov av en tätare kontakt med mig än hos vissa andra av mina kunder. I det här fallet har vi kommit så pass långt i vår relation att kunden inte bara ringer mig för att bolla idéer – det kan även vara så att vi får in något nytt som jag tänker kan passa dem, och då hör jag av mig med detta som förslag.

 

Vill du veta mer eller få hjälp att se över din verksamhet kan du kontakta din personliga rådgivare här.

 

/Edvard Hagberg

Företagsansvarig & Personlig rådgivare (Butik Ringen, Stockholm)