Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Dags för lite nyheter från Apple igen!

3 år sedan

Igårkväll var det dags igen. Klockan 18 svensk tid startade Apple sin produktpresentation från Kalifornien med sina nyheter. Mycket av nyheterna hade läckt på forhand. Den stora nyheten var en ny Iphone, Iphone SE. Det är en mobil med en 4-tumsskärm. Den skall ersätta Iphone 5s som funnits ute sedan oktober 2013 och den ser utseendemässigt i princip likadan ut.

Dock så laddar man Iphone SE med Apples kraftfulla A9-processor, en 12 Megapixelkamera bak och 5 Megapixel fram och fingeravtrycksläsare dvs de flesta av funktionerna som finns i Iphone 6-modellerna.

Apple lanserade också en ny mindre version av surfplattan Ipad Pro, med en 9,7 tums skärm och stöd för Apples penna.

Och dessutom så lanserades en uppdaterad version av iOS som finns tillgängligt from idag. IOS 9.3 innehåller bland annat Night Shift som använder klockan och platsinformationen i din iOS-enhet för att se när solen går ner där du är. Night Shift skall även minska det blå ljus som sömnforskare hävdar stör sömnen för dem som använder mobil eller surfplatta precis innan de ska sova (som jag tror vi är många som gör).

Läs gärna mer om nyheterna här.

Vi hörs snart igen,

Jessica