Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

En av Sveriges bästa B2B Företagsbloggar 2016

5 år sedan

I förra veckan utsåg Internettjänsten Expertvalet Sveriges 30 bästa B2B företagsbloggar 2016. Telias blogg Bättre Affärer finns med på listan – något vi givetvis är glada och stolta över! Stort tack för att just du läser och tar del av vårt innehåll och också kommenterar och på så vis utmanar oss!

Internettjänsten Expertvalets förklaring på varför Telias blogg är en av Sveriges bästa B2B företagsbloggar 2016 lyder:

”Telias blogg Bättre Affärer uppdateras av anställda på företaget. Eftersom de anställda verkar inom olika områden så blir innehållet på bloggen brett samtidigt som det hålls intressant. Du kan läsa om allt från tips för rådgivarmöte till uppdateringar från klimat mötet och molntjänster. Ämnen som alla företag har nytta av!”

I denna lista sker ingen rangordning på vilken blogg som är bäst eller sämst enligt Internettjänsten Expertvalet. Se här Sveriges 30 Bästa B2B Företagsbloggar 2016

Som ansvarig för miljö och hållbarhet på Telia vill jag därför dela med mig av 5 snabba tips för dig som funderar och vill skapa en tydligare strategi kring hållbarhet på ditt företag:

1. Ha en vision – ha en bild på vilket sorts företag du vill  ha – Hur du vill att andra ska uppleva företaget

2. Gå utifrån företagets kärnverksamhet. Vilka utmaningar och vilka möjligheter finns utifrån ett helhetsperspektiv, dvs Ekonomiskt, Miljömässigt och Socialt

3. Ha en engagerande och delaktig ledningsgrupp

4. Involvera medarbetare  – utbildning till alla – ambassadörer

5. Skapa långsiktiga relationer och samarbeta med kunderna, leverantörerna och andra intressenter.

 

Vill du fördjupa och förkovra dig ytterligare har vi samlat information här

 

Vi hörs snart igen,

Catherine