Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

God Jul!

3 år sedan

Vill så här dan före doppardagen önska er alla en god jul! Jag lämnade ett soligt och vårlikt Istanbul igår och kom fram sent till min gamla hemstad i Skåne där duggregn och blåst mötte mig. Så någon vit jul är tyvärr inte i sikte for mig. Men en jul med nära och kära och det är ju det viktiga.

Så här inför julen har jag valt att handla ca 80% av alla julklapparna på nätet. Det visade sig vara lite stort risktagande i år, då inte alla julklappar hann fram i tid. Har sett en del skriverier om detta så jag verkar inte vara ensam. Hur har ni gjort i år med era julklappsinköp?

Så här i slutet på året känns det också nästan nödvändligt att summera det gågna året och blicka lite in i det kommande året. Men jag spar det till nästa vecka och summerar bara kort nu att året hittills varit ett blandat år, både kul och spännande saker har hänt i vår bransch (och mindre roliga saker) och så världsläget i stort som känns väldigt osäkert. Det märks tydligt både här i Sverige och i Istanbul, Turkiet.

Jag önskar er alla en härlig jul med era nära och kära. På snart återhörande

God Jul!

Jessica