Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

God Jul & Gott Nytt År!

6 år sedan

Det känns som att det var inte länge sedan som jag önskade er en God Jul och Gott Nytt År, det känns som att tiden går fortare och fortare med åren.

Samtidigt när jag tittar tillbaka har det hänt mycket både inom mitt eget företag, i Sverige, i Europa och i hela världen. Det som jag kommer att tänka på är att trots alla krig, fattigdom, översvämningar och katastrofer finns det hopp för framtiden.

Världen har enats om både globala hållbarhetsmål och ett nytt globalt klimatavtal i Paris, det är ett stort steg framåt, tycker jag. Initiativet Fossilfritt Sverige startade under hösten och vi är flera företag och andra intressenter som är med och vill bidra med vår kunskap, erfarenhet och våra tjänster & produkter.

 

Mycket arbete återstår men det känns lite lättare nu för att nu är vi många som vill åt samma håll, som vill samarbeta och jag är övertygad om att vi kommer att lyckas. Vi kommer att lyckas för att vi alla vet att det finns inte något annat alternativ, för att vi vill kunna berätta för våra barn och barnbarn att vi har gjort vad vi har kunnat.

Jag kommer nu att vara ledig och kommer tillbaka den 11:e januari.

Passar på och önskar er alla en God Jul och Gott Nytt År!

Vi hörs

Catherine