Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Bättre än nytt

6 år sedan

Nu tar Telia nästa steg i att återanvända IT-utrustning: vi erbjuder vår personal att handla begagnat.

​”TeliaSonera Finance i samarbete med Inrego ger alla medarbetare chansen att köpa en tidigare använd dator, surfplatta och mobil säkert och tryggt till ett bra pris och med garanti. Produkterna är i många fall tidigare uthyrda till våra företagskunder eller använda av oss anställda. Därefter är de raderade på information, rekonditionerade och funktionstestade”, säger Magnus Lindwall, affärsutvecklare på TeliaSonera Finance.

Jag är stolt över att vi gör detta. Det är bra för oss själva som arbetar inom Telia, det är bra för miljön samt vi lever som vi lär. Jag har skrivit innan om att vi inte kan fortsätta att slänga och köpa nytt, att vi alla, var och en av oss, måste ta sitt ansvar och att alla kan inte göra allt men alla kan göra något och nu kan jag stolt berätta att mitt företag gör det.

Vi hörs snart igen

Catherine