Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Är du intresserad av sakernas internet? Missa då inte TeliaSonera IoT Symposium 2015!

6 år sedan

Web

35 miljoner. Så många uppkopplade saker beräknas det finnas i Sverige redan 2018. Ämnet är givetvis sakernas internet (eller som det populärt kallas på engelska: IoT, Internet of Things). Utvecklingen går snabbt i takt med att fler företag och organisationer genomgår digital transformation och börjar koppla upp sina verksamheter, produkter och tjänster. Det innebär en förändrad affärslogik med nya möjligheter och utmaningar som följd. Är du affärschef eller CIO/IT-chef så ska du inte missa TeliaSonera IoT Symposium 2015! Den 19 november på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Årets symposium tar pulsen på hur:

data från uppkopplade tjänster kan analyseras och användas i verksamheters affärsprocesser för att t.ex. effektivisera en verksamhet, förbättra en tjänst eller introducera en helt ny affärsmodell.

sakernas internet bidrar till smartare infrastruktur och tjänster för t.ex. energi och transport, smartare städer och hur det i förlängningen förändrar hela samhället

– Uppkopplade saker som människor använder för sin egen tillvaro är en av de hetaste trenderna inom IoT. Lösningar för t.ex. vård och välbefinnande och hemmet kan revolutionera hur vi lever våra liv.

Ovan ämnen utforskas av en rad spännande talare som till exempel Mischa Dohler, professor i trådlös kommunikation från Kings College i London och som agerar rådgivare till såväl engelska staten som EU och Richard Bransons organisation Carbon War Room. Han är även talar på välkända Tedx. Han får sällskap på scen av en rad andra spännande forskare, experter och beslutsfattare som alla lever och andas sakernas internet. Företag som märks på scen är IBM, Ericsson, Tieto, Arthur D. Little och Microsoft. Räkna med spänstig dialog. Ingen mindre än BBCs nyhetsankare Adnan Nawaz kommer agera moderator.

Jag vet vad jag kommer göra den 19 november! Hoppas vi ses där:).

Du registrerar dig här!

Ps. kan du inte delta på plats så sänds evenemanget i efterhand på webben (symposiets hemsida)