Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Ha en skön sommar

6 år sedan

Det känns bra att vara ledig: Jag älskar de långa ljusa kvällarna, äta god mat och träffa mina vänner och familjen. Jag har inte planerat att göra något speciellt i år heller, jag kommer att ta dagarna som de kommer och jag kommer att blogga en gång per vecka, fem veckor framöver.

Jag skriver ofta om IT:s potential och möjligheter och den här sommaren kommer jag att ägna mig åt just detta och lyfta fram goda exempel.

Kanske någon tänker, ” Hallå där, sa inte du att du ska ha semester? Ska du jobba under din semester? När ska du vila och ladda batterierna? ” Jo, jag ska ha semester och tänker vila upp mig men vi är olika och hur vi vilar oss eller kopplar av kan se olika ut. Jag ska inte jobba men jag kommer att blogga, lyssna på musik, se på film utan att behöva förflytta mig. Jag kan sitta på altanen och skriva en stund, göra något annat, åka och hälsa på några vänner i närheten och sen fortsätter jag. För mig är det inga problem men jag har respekt för dem som känner att de vilar sig bara när de stänger av sin PC och öppnar den när semestern är slut.

Jag passar på och önskar er alla en skön sommar

Vi hörs snart igen

Catherine