Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Sveriges första återbruksgalleria öppnar

5 år sedan

Jag blir inte förvånad när jag läser att det är just i Eskilstuna som Sveriges första återbruksgalleria öppnas. Eskilstuna har arbetat i flera år nu med miljöfrågorna på ett långsiktigt och systematiskt sätt.

I anslutning till Eskilstunas nya återvinningscentrum kommer även en återbruksgalleria att öppnas. Det blir Sveriges första i sitt slag.

Det som är det bästa och mest långsiktiga är att människor kan komma dit och lära sig om återvinning, återbruk, kretsloppstänkande, hållbarhet genom att de bjuds in till föreläsningar, workshops och event.

Jag tycker att det är självklart att vi ska återanvända och återvinna mera än vad vi gör både som privatpersoner men också som företag. Jag tycker att Eskilstuna är ett bra exempel på hur man kan gå till väga och jag tycker att det är bra att de berättar och inspirerar andra.

Vi hörs snart igen

Catherine