Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nordic Choice Hotels har bäst hotell-WiFi i världen

7 år sedan

Det där med WiFi på hotell är viktigt. Det är bara att gå till sig själv. Säkerställa god uppkoppling är i princip det första jag gör efter incheckning. Det oberoende företaget Hotel WiFi Test har utvärderat WiFi-utbudet på olika hotell runtom i världen och placerar Nordic Choice Hotels på förstaplats på världsrankingen när det gäller världens bästa hotell-WiFi. Det är Telia som levererat WiFi-lösningen till merparten av kedjans hotell i Sverige.

Nordic Choice Hotels karismatiska ägare och styrelseordförande, Petter A. Stordalen, kommenterade utmärkelsen i ett pressmeddelande: – Gratis trådlöst internet av god kvalitet är, förutom vatten i kranen och en säng att sova i, det allra viktigaste för våra gäster. Hos oss skall varje hotellgäst ha tillgång till internet via både mobil, dator och surfplatta till likvärdig hög kvalitet. Ett bra och gratis WiFi-nätverk är en omfattande men viktig investering när det gäller gästnöjdhet.

Hotel WiFi Test har släppt en global rapport där man har utvärderat över 4 000 hotell fördelade på de 50 största hotellkedjorna världen över. Man har dels testat WiFi-utbudet med utgångspunkt i nätverkskvaliteten och även sett över i vilken omfattning hotellen erbjuder gratis WiFi på rummet. Att just nätverkskvalité var ett kriterier är vi på Telia extra glada över, då vi levererat WiFi-nätet till merparten av kedjans hotell i Sverige. Vi levererar även flera andra kommunikationstjänster till Choice.

Flera undersökningar visar att just tillgång till gratis internet på hotellrummet är en av de viktigaste faktorerna vid val av hotell. Nordic Choice Hotels har under de senaste åren arbetat för att vidareutveckla WiFi-utbudet ytterligare. Samtliga medlemmar i Nordic Choice Club kan bland annat logga in via sina medlemskort. Och har gästen redan loggat in en gång via medlemskortet vid ett Nordic Choice-hotell, så har denne automatiskt tillgång till WiFi vid samtliga Nordic Choice-hotell i upp till 12 månader.

Grattis Nordic Choice Hotels till den fina utmärkelsen!:)