Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nu kan du skaffa molnbaserad UC som tjänst från Cygate

7 år sedan

Cygate, som är en del av vår företagsaffär på Telia,  växer sin tjänsteportfölj med UC som tjänst. Tjänsten omfattar allt från traditionell telefoni till avancerade och heltäckande kommunikations- och samarbetsverktyg för alla typer av enheter.

Många svenska verksamheter lägger hela eller delar av sin IT-infrastruktur i molnet och kraven på mobila anpassningar ökar lavinartat. Kostnadseffektivitet, skalbarhet och användarnytta är starka drivkrafter till utvecklingen. Våra kunder efterfrågar molnbaserade tjänster för Unified Communications. De vill att det ska vara enkelt att kommunicera från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst.

Cygate UC som tjänst baseras på Ciscos kommunikationsplattform tillsammans med Telia Videomöte och möjliggör en global spridning med en enkel administration genom webportal. UC som tjänst ger användare telefoni, video och samverkanstjänster vilket ger verksamhetsnytta. Användare kan samarbeta i realtid med kollegor, partners och kunder var de än befinner sig med de enheter som passar bäst för stunden. Fördelarna är högre flexibilitet, lägre kostnad och omedelbar tillgång till innovativa samarbetsverktyg.

Så här beskriver min kollega Patrik Olsson, VD på Cygate, tjänsten:

– Våra kunder efterfrågar lösningar som är enkla att använda, enkla att administrera och är kostnadseffektiva. Många kunder känner i dagsläget även en osäkerhet kring molntjänster utifrån frågor kring säkerhet och datalagring. Med Cygates närproducerade tjänster, med datalagring inom Sverige kan kunderna känna sig trygga. Vidare slipper företaget investera i egen infrastruktur och egen teknisk kompetens. Det blir alltså både effektivare och billigare för de flesta verksamheter med UC som tjänst då kunderna endast betalar för faktisk användning.

Hur förhåller sig då Cygate UC som tjänst till vår övriga produktportfölj för Unified Communication and Collaboration (UCC) på Telia?

Cygate UC som tjänst riktar sig till större företagskunder med behov av en skräddarsydd kommunikationstjänst med allt från traditionell telefoni till avancerade och heltäckande kommunikations- och samarbetsverktyg för alla typer av enheter och som ofta ska kunna användas i en global verksamhet. Tjänsten ska dessutom kunna integreras mot specifika applikationer, t.ex. affärssystem, som kunderna har behov av. Men de vill samtidigt ha lösningen levererad via en säker molntjänst och slippa investera i IT-infrastruktur och kompetens. Det kan vi erbjuda med Cygates närproducerade tjänster, med datalagring inom Sverige.