Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Fortsatt lugnt på Smartphonetoppen!

7 år sedan

Som ni vet så sammanställer vi varje månad den sk Smartphonetoppen, det är en lista över de 10 mest sålda smarta mobilerna i våra kanaler och det ger en fingervisning om vilka telefoner som är populärast bland er kunder just nu. Februari är en fortsatt lugn månad på vår Smartphonetoppen. Inga stora förändringar men jag gissar att det kommer att hända en del kommande månad då bla Sony släppte två nya spännande modeller: Xperia E4G och Xperia M4 Aqua pa MWC i Barcelona i början på mars.

Även Samsung har släppt en ny modell, Galaxy S6. Det är ny (cool?!) design i glas och metall och med ännu bättre kamera. Den som gillar lite mjukare linjer väljer specialmodellen Samsung Galaxy S6 Edge med rundade kanter på skärmen.

Smartphoneförsäljningen utifrån operativsystem (januari inom parantes):
1. iOS (1)
2. Android (2)
3. Windows Phone (3)

Smartphonetoppen baserad på februari månads försäljning i Telias butiker, kundtjänst och onlineförsäljning (siffran inom parentes är förra månadens placering):

1. Apple iPhone 6 (1)

2. Apple iPhone 5s (2)

3. Samsung Galaxy S5 (3)

4. Samsung Galaxy Ace 4 (4)

5. Sony Xperia Z3 Compact (5)

6. Apple iPhone 6 Plus (6)

7. Apple iPhone 5c (7)

8. Sony Xperia Z3 (8)

9. Sony Xperia E3

10. Samsung Galaxy Express 2

Vi hörs snart igen,

Jessica