Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Årets julhandel på nätet slår nya rekord?

5 år sedan

annapiablogg2-210

Det är uppesittarkväll. Dan före doppardagen. De flesta av oss är nu klara med årets julklappsinköp och kanske sitter några av er nu och rimmar som bäst. Men hur har ni köpt era julklappar i år? Har ni köpt allt eller några av era klappar på nätet? Postnord gjorde en undersökning i slutet på november som visade att årets julnäthandeln bedömdes öka jämfört med förra året. Från 4,1 miljarder förra julen till 4,9 miljarder i år. De vanligaste julklappsinköpen på nätet är böcker, leksaker och kläder.

Känner ni igen er? Själv har jag köpt majoriteten av årets julklappar via nätet. Vissa tom via min smartphone (vilket för övrigt kräver att sajten har en vettig mobilanpassad version vilket tyvärr inte alla har). För mig som numer bor och arbetar i Istanbul men firar jul med min familj i Sverige så var näthandel ett `måste`. Mest för att spara tid men också för att spara utrymme i min resväska (beställde med leveransadress i Sverige, väldigt smidigt).

Jag önskar er en skön och härlig jul!

God Jul. Vi hörs snart igen,

Jessica