Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nu lanserar Telia ett samarbete med Hogia för dig som vill ha tokenkla program för fakturering och bokföring

7 år sedan

20131018-ts-stockholm-021

Jag har ju tidigare berättat att jag arbetar med att ta fram en ny portfölj med företagstjänster som riktar sig till dig som småföretagare. Tjänsterna finns tillgängliga i vår marknadsplats, eller enklare, i vår webbshop, som går under namnet Telia App Market. Här finns redan idag en massa spännande och intressanta företagstjänster som på ett eller annat sätt kan underlätta för dig i din arbetsvardag. Kika gärna in här och se själv!

Många av våra företagskunder berättar för oss att de varken har tid eller lust att fokusera på it-frågor, eller vilka tjänster som är rätt för just deras företag. De berättar också för oss att de bara vill att allt ska fungera, så att de kan fokusera på sin verksamhet och sina kunder. Det tar vi såklart fasta på och utgår ifrån när vi tar in nya tjänster på Telia App Market.

Extra roligt är det därför att nu få berätta att Telia inleder ett samarbete med Hogia! Det innebär att du inom en mycket snar framtid kan skaffa Hogia Small Office, smarta tjänster för att bokföring och fakturering direkt via Telia App Market.

Det fina med Hogia Small Office är att tjänsterna är molnbaserade vilket betyder att du flexibelt kan komma åt dem oavsett var du befinner dig och oavsett om du jobbar med din dator, mobil eller surfplatta. Några andra fördelar med Hogia Small Office från Telia som jag tycker är värda att nämna är:

  • De olika tjänsterna inom Hogia Small Office är integrerade med varandra, vilket betyder att de hänger ihop och uppdateras automatiskt. Med andra ord slipper du föra in viktig data på flera olika ställen.
  •  Tjänsten fungerar som en prenumeration, med andra ord vet du varje månad hur mycket du betalar och det är lätt att skala upp och skala ner.
  • Dessutom är gränssnittet snyggt och enkelt att använda och det gör ju inte saken värre!

Genom samarbetet med Hogia ser vi på Telia en unik möjlighet att förenkla livet för dig som småföretagare genom att erbjuda effektivitet och flexibilitet samlat i ett paket. Tokenkelt, som Hogia själva skulle uttrycka det!

Mer information om Hogia Small Office kommer inom kort i Telias sälj- och informationskanaler, men tills vidare hittar du ett kort meddelande här.

Vi hörs snart igen!

/Frida