Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Inga fler spruckna Iphone-skärmar.

7 år sedan

krossadeskärmar

Det var inte länge sedan som jag var på väg hem och jag skulle låsa upp ytterdörren när telefonen ringde. Jag hade händerna fulla med nycklar, väska, matkasse samtidigt som jag skulle svara och då hände det. Jag tappade telefonen och skärmen fick alla världens finaste mönster. Ganska vacker faktisk men min telefon gick inte att återanvända.

Det känns skönt att veta att mobilen kan överleva trots att man tappar den, det är lätt gjort, faktiskt.

Ny teknik gör att mobilen kan överleva fritt fall. Den nya tekniken gör att mobilen landar på rätt sätt när den tappas och inte att förstärka skärmen. Ett annat förslag är att batteriet slungas ut ur mobilen för att få den att snurra runt, skriver Daily Dot.

 

Här kan du läsa Metros artikel ”Inga fler spruckna Iphone-skärmar.”

 

Vi hörs snart igen

Catherine