Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

WyWallet nu även för oss med företagsabonnemang!

7 år sedan

annapiablogg1-210

Här i Turkiet är inte mobila betalningar så vanligt har jag noterat. Det finns en del lösningar och även Turkcell har sin egen men det är inget utbrett och man kan t.ex. inte betala tunnelbanan här med de lösningar som finns.

Jag tycker vi kommit längre i Sverige men det har också varit svårt ibland att ha ett företagsabonnemang och nyttja tex WyWallet. Därför blir jag glad när jag läser att MyWallet nu lanserat en tjänst, Easy Business Reg, som möjliggör för personer med företagsabonnemang att enkelt komma igång med sms-betalningar. Vid sms-köp ombeds företagskunder att svara på ett sms och då aktiveras WyWallet-faktura och därmed kan man som kund omedelbart genomföra ett sms-köp. Bra t.ex för e-handel i mobilen – d.v.s när du köper något på nätet fast i mobilen.

Den här lanseringen innebär att 2,5 miljoner kunder med företagsabonnemang nu kan genomföra köp via mobilen på ett enkelt sätt. Bra nyheter tycker jag som gillar möjligheten att kunna betala smart med mobilen.

Ha en skön helg!

Vi hörs snart igen,

Jessica