Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nyheter fran Apple förbättrar våra möjligheter att jobba forsatt smart?

7 år sedan

Igår var det dags för Apple att återigen presentera en del nyheter. Nu med fokus på iPAD nyheter. Det kommer två nya iPADs, iPAD Air 2 och iPad mini 3 och vi kommer att sälja båda modellerna. Modellerna kommer finnas i färgerna silver, guld och rymdgrått, precis som de nyligen lanserade iPhones. De nya iPads får bla snabbare processorer A8X, Touch ID och förbättrade kameror

Apple var ju lite pionjärer när det gäller surfplattor och trenden med surfplattor pa arbetsplatserna ökar, det visar många olika undersökningar både i Sverige och utomlands. Detta beror säkert till stor del på att trenden med flexibelt arbete har ökat mycket de senaste åren. Teknikutvecklingen går hand i hand med hur vi människor vill kunna känna flexibilitet kring var och hur vi arbetar bäst och effektivast. Idag är surfplattan inte bara en pryl man surfar med utan många företag och organisationer använder den som ett riktigt arbetsverktyg. Idag har ocksa försäljningen av surfplattor gått om försäljningen av laptops och stationära datorer.

Apple presenterade också en uppgradering av OS X Yosemite som rullas ut omgående. Uppdateringen kommer göra det enklare för  er som använder både OS X och iOS 8 produkter. Nu kommer ni kunna använda program i realtid på flera produkter samtidigt. Ni kommer även kunna svara på samtal och sms på er dator istället för på er iPhone. Dessutom uppdatering av iOS 8.1 kommer i början av nästa vecka. För oss i Sverige kommer det framför allt innebära bättre möjligheter att använda iCloud Drive mer effektivt. (För de som bor i USA kommer uppdateringen även innehålla en del funktioner för Apple Pay.)

Apple presenterade även uppdaterade iMac-modeller med Retinaskärm och förbättrad Mac Mini.

Ha en bra helg!

Vi hörs snart igen,

Jessica

One Kommentar

  1. Magnus Lind 7 år sedan

    När kommer ni gå ut med information när man kan beställa Ipad Air 2 hos er?