Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Igår lanserade Blackberry sin senaste modell, någon som noterade?

7 år sedan

Sedan jag kom till Istanbul för en månad sedan så har jag mött en person med en Blackberry. Jag kollade med några av mina kollegor ute i länderna här i Euroasia och vi säljer Blackberry på de flesta av marknaderna men väldigt marginellt. I Sverige var det länge sedan jag såg någon med Blackberry.

Blackberry har flera år bakom sig av förlorade marknadsandelar och vinsttapp. Igår lanserade de sitt nya flaggskepp Passport och den här lanseringen blir säkert avgörande på många sätt för hur de skall kunna lyckas vända trenden och lyckas nå ut till kunderna igen.

Passport är till sin form kvadratisk, och som namnet antyder mer likt ett pass. Den har ett fysiskt tangentbord (som varit ett kännetecken för Blackberry). Man har också fokuserat på att det får plats fler tecken på bredden för att användaren enklare ska kunna skriva långa e-post eller läsa dokument och dela dokument i realtid på ett enkelt sätt.

Vidare har Passport har en 4,5 tums hd-touchscreen  och har en batteritid på 30 timmars aktivt användande.

Finns det någon Blackberry användare här bland er bloggläsare och vad tycker ni om den nya telefonen som lanserades igår?

Vi hörs snart igen,

Jessica

5 Kommentarer

 1. nyfiken 7 år sedan

  Jag har inte sett så många Blackberry, det är ungefär lika ofta man stöter på någon som köpt en iphone.

  Men undantag för folk som stödköper iphone genom företag och kommun, så som Malmö – http://it24.idg.se/2.2275/1.584191/domen–upphandling-av-ipad-ar-fel

  Eller får dom till inköpspris genom telia, på 24mån abb, så har jag sett 2st iphone som folk köpt för egna pengar.

  Det är en mindre än de 3st Blackberry som jag känner till.

  Det som mest förvånar mig, är att ni på Telia säljer andra telefon än iphone över huvud taget. Med tanke på att ni är så dyra på alla andra mobiler utom iphone.

 2. 4orcemajeure 7 år sedan

  Ingen vill ha Blackberry, de har blivit mobil världens vinyl.

 3. Patrick 7 år sedan

  Jag håller inte alls med 4orcemajeure, BB’s Z30 var/är riktigt bra.

 4. nyfiken 7 år sedan

  Blackberry sålde slut i motsatt till apple och iphone.

  Fanns driver med osålda iphone kvar hos apple.

 5. Patric L 7 år sedan

  Jag kan hålla med 4orcemajure om att luren är likställd Vinylen, dock ska kommas ihåg att vinylskivor börjar bli riktigt heta igen och ökar ordentligt i försäljning och värde. Personligen har jag aldrig testat Blueberry, fast jag gillar verkligen företag som står på egna ben och säljer sina produkter utan att behöva muta med att ge bort saker och ting för att komma ut på marknaden. Som på telefonmarknaden som ger bort telefoner för att man ska teckna abonnemang. Rimliga priser, bra kvalité och toppservice både vid försäljning och garantiärenden om något skulle behövas åtgärdas ger en sundare företagsmarknad inom det mesta.