Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Smartphonetoppen i september bjuder inte på några överraskningar!

7 år sedan

I Sverige är ju hösten på väg (här i Istanbul är det fortfarande mest sommar, i alla fall tycker jag det som är ovan vid att det är 28 grader i mitten på september). Den här säsongen brukar innebära att en rad nya modeller av smartphones landar på marknaden. Inom kort (nästa vecka) kommer ju tex Apples nya smartphones ut på den svenska marknaden.

Augusti månads smartphonetoppen bjuder dock inte på några större nyheter. Det ser ut ungefär som tidigare i somras men med all sannolikhet kommer detta snart att ändras då både Sony och Samsung lanserat nya modeller förutom Apples två nya smartphones.

Smartphonetoppen är en sammanställning där vi sammanställer en lista över de 10 mest sålda mobilerna i Telia kundtjänst, på nätet och i våra butiker. I den här listan kan du också se hur smartphoneförsäljningen är utifrån operativsystem och den ser ut som ‘vanligt’ dvs så som den sett ut de senaste månaderna:

1) Android

2) iOS

3) Windows Phone

Nedan ser du smartphonetoppen avseende augusti (siffran inom parantes är förra månadens placering):

1) Apple 5s (1)

2) Samsung Galaxy Express 2 (3)

3) Samsung Galaxy S5 (2)

4) Sony Xperia E1 (5)

5) Apple iPhone 5c (6)

6) Samsung Galaxy S4 (4)

7) Sony Xperia Z1 Compact (7)

8) Apple iPhone 4s (ny/comeback)

9) Sony Xperia Z2 (8)

10) Samsung Galaxy Young (9)

Det blir en spännande utveckling framöver. Har du någon favorit bland alla nyheterna i höst?

Vi hörs snart igen,

Jessica