Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Tävling om att bli tidningarnas Spotify

7 år sedan

Ztory och Readly har gjort entré på den digitala arenan och tävlar om att bli ett slags Spotify för digitala tidskrifter. Ur miljöperspektiv är det fantastiskt att slippa travar med gamla papperstidningar. Även den som eldar som mest under vintern klarar inte att bli av med högarna. Att fler kan läsa samtidigt på både dator, mobil och surfplatta underlättar för familjefriden. Men… samtidigt finns det något vi går miste om att läsa digitalt – något stort med bilder att hålla i. Själv älskar jag stora bilder och bläddrande i tidningen på lördagarna. Vi konsumenter har bitit oss fast vid papperstidningar längre än vad som förutspåtts.

Kanske blir detta vändningen till tidningsdöden? Ett utbud som är stort nog och enkelt att nå via sin mobil eller surfplatta, helst individuellt paketerat i ditt mobilabonnemang för dig och din familj. Det slår mig att här finns det en ny arena för retail företagen!

se vidare www.ztory.com och www.readly.com