Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Så håller du ordning på hållbarhetsarbetet

7 år sedan

Att arbeta med hållbarhet och ha en ansvarig chef för det är en självklarhet för de flesta företagen idag. Många av oss är så ambitiösa att vi kan ha fler hållbarhetsinitiativ än vad vi effektivt kan hantera. En annan utmaning kan vara att få ledningens engagemang och visa i siffror att det är lönsamt att arbeta med hållbarhet.

Jag läste på McKinseys, analysföretag, webbplats en intressant artikel ” Så håller du ordning på hållbarhetsarbetet” som jag vill dela med er. Det handlar kortfattat om fokus, konkreta mål, ökad fokus på finansiella resultat samt att delegera tydligt ansvar.

Jag vet att vi alla behöver inspireras och lära från varandra så om du har egen erfarenhet dela gärna med oss.

Vi hörs snart igen

Catherine