Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Roaming är ”hett”!

5 år sedan

Igår var jag och träffade Ericssons traineer från alla olika hörn i världen och pratade om TeliaSonera och den otroligt roliga och händelserika bransch som både de och jag jobbar i. Jag pratade lite kring både utmaningar och möjligheter. Som vanligt när man träffar unga, välutbildade och nyfikna människor så kom det otroligt mycket frågor.

Frågorna berörde många olika områden men det som dominerade mest var frågor kring roaming och hur vi som telekomopertör ser på den utvecklingen. Jag berättade om den resa som vi startade 2011 i samband med vår re-branding då vi också lanserade de första roamingerbjudandena med kostnadskontroll. Sedan dess har vi lanserat en stor mängd roamingerbjudande i stora delar av världen.

Nu så här i sommartid så är det många som reser utomlands och vårt fokus är hela tiden att ha attraktiva roamingerbjudande för våra kunder så man som kund kan fortsätta sitt uppkopplade (arbets)liv även då man är på resande fot. Vi lanserade tex nyligen ett Roamingerbjudande i Europa som ett tilläggserbjudande för våra företagskunder där du som kund kan nyttja 1000 minuter, 1000 sms och 1GB data per månad inom Europa.

Är du i resartagen så läs gärna mer om våra erbjudande på vår hemsida.

Fortsatt skön sommar! Vi hörs snart igen!

Jessica