Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Hur små saker kan göra skillnad!

5 år sedan

Jag befinner mig sedan nåra dagar i ett varmt Istanbul på tjänsteresa. Då jag av olika skäl ibland har lagt in mina kontakter i min svenska mobil utan +46 före så slår jag av misstag 07x-xxxxxxx och får ”tut-tut-tut” i örat innan det klipper mitt tänkta samtal. Någon millisekund senare får jag ett sms från Turkcell, som jag roamar med här nere med ett felmeddelande där de informerar mig om att jag glömt att slå 0046 (+46) innan mitt samtal. Så jag kan göra om och göra rätt. Jag tycker det är en väldigt enkel sak som Turkcell gör men som hjälper mig att nå den jag försöker få kontakt med. Blir en lite bättre kundupplevelse för mig.

Jag har aldrig varit med om liknande i något annat land tidigare? Har du?

Vi hörs snart igen,

Jessica

p.s För övrigt är Istanbul min nya hemstad efter sommaren då jag skall anta utmaningen att jobba med vår B2B affär på vårt Istanbulkontor i två år.