Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Hur mycket jobbar du på din semester?

5 år sedan

foto raukarna

Sommaren är här (kom den ovanligt tidigt i år?) och snart står semestern för dörren för många av er. Det är nu så här års som ”allt” skall hända. Det är slutspurt på jobbet, många projekt, uppdrag, planer och budgetarbete som skall hinna levereras innan midsommar. Dessutom är det skol och dagisavslutningar, avslutningar på barnens scouter, fotboll, handboll mm och så är det olika trevligheter på jobbet, kompisgäng som skall hinnas träffas, båten som skall seglas/köras, gräsmattor som skall klippas.

Man hinner knappt med, allt går i ett rasande tempo. Men sedan kommer den, den efterlängtande sommarsemestern. Hur kommer du göra i sommar när det gäller att vara uppkopplad mot jobbet? Kommer du tex läsa dina e-post regelbundet? Attestera fakturor? Eller på annat sätt vara uppkopplad mot jobbet?

Själv föredrar jag att kunna vara nåbar och någorlunda uppdaterad på min semester. Sedan varken behöver man eller bör man vara nåbar hela tiden utan för mig måste det vara flexibelt i tid. Själv kommer jag vara mest på mitt älskade Fårö. Där har vi utmärkt 4G uppkoppling så hela familjen kan vara uppkopplade (för olika syften). Det underlättar semestervardagen att ha en bra uppkoppling. Det kan faktiskt annars vara stressande med en dålig uppkoppling.

Så jag kommer både läsa och skicka ett och annat e-post, attestera fakturor och scanna av intranätet. Samt skriva ett och annat blogginlägg här.

Vi hörs snart igen,

Jessica

One Kommentar

  1. Peter Wesser 5 år sedan

    Mer än 100%, då jag har 52 veckor semester om året (pensionär).