Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Med ny teknik kommer nya möjligheter – ICA glasses

8 år sedan

Vår tids digitalisering förändrar hela samhället från grunden, och den tekniska revolutionen har potential att skapa ett mer hållbart samhälle för såväl människa som miljö och företag. Listan över hållbara effekter kan göras hur lång som helst, särskilt inom områden som skolan, vården, hälsa, transport- och byggsektorn samt energiförbrukning. Gemensamma nämnaren är att det krävs en beteendeförändring och snabb och säker uppkoppling.

Snabb och säker uppkoppling.

Fram till 2015 investerar TeliaSonera Sverige 15 miljarder kronor för att bygga ut och stärka den mobila och fasta infrastrukturen genom 4G- och fibernäten. Vi vill genom satsningen vara med och ta ansvar för att bygga det nya hållbara Sverige där alla har tillgång till snabb och säker uppkoppling.

Beteendeförändring

Men hur gör man för att förändra beteendet? Utbildning och information kan vara ett sätt. En kort, tydlig och humoristisk film det kan vara ett annat sätt. Se här i fall du har missat detta.

Vi hörs snart igen

Catherine