Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Om ni missade årets event – C2B – kolla in här!

8 år sedan

I tisdags hade vi vårt årliga och väldigt populära företagsevent Connect2Business (C2B). Vi genomförde det på tre orter, Malmö, Göteborg och Stockholm som direktsände mellan sig. Dessutom fanns möjlighet att följa allt online (vilket jag vet lockade många).

Det blev en riktigt bra dag med många intressanta talare och en hel del intressanta möten. Dessutom fanns möjlighet att ”klämma och känna” på en hel del produkter och lösningar i vårt demo-område. Jag fick också möjlighet att delta på plats i Göteborg och pratade om hur man kan skapa innovation bla genom mobilitet i allmänhet och Big Data och Internet of Things i synnerhet.

Om ni missade detta event så finns alla talare, inspelningar från demo-området mm på vårt C2B sida. Varmt välkommen att ta del av detta här!

Vi hörs snart igen,

Jessica

p.s lägger in en fantastisk cool bild tagen av fotografen Daniel Eliasson på plats i Göteborg